Woonkrediet-Gent-logo

Woonkrediet aan de beste voorwaarden

Woonkrediet-Gent

Uw kredietadviseur voor hypothecaire leningen en andere kredieten

Woonkrediet-Gent is uw kredietmakelaar voor alle soorten van hypothecaire leningen.

De annuïteiten hypotheek lening:

 

Dit is de meest voorkomende soort hypotheek in België. Bij de annuïteitenhypotheek lening wordt ervoor gezorgd dat de som van het afgeloste kapitaal de lening plus de intrest van de lening of rente van de lening iedere maand hetzelfde is. Dit kan handig zijn, maar komt op het einde van de rit duurder uit omdat je in het begin minder kapitaal aflost en dus meer intrest betaalt op je lening. Omdat je met deze vorm van hypotheek lening per termijn steeds minder intrest betaalt, wordt ook uw fiscale aftrek van de lening steeds minder.

 

De beleggingshypotheek lening:

 

Deze hypotheekvorm houd enig risico in omdat het geld dat je iedere maand betaald in een belegging ( vb tak 21, tak 23 ) wordt geïnvesteerd. De opbrengst van deze investering dient dan om uw lening af te lossen. Maar het zou dus kunnen gebeuren dat deze belegging minder opbrengt dan dat wat je verschuldigd bent. Zo zit je op het einde van de rit van de lening met een extra schuld.

 

De Aflossingsvrije hypotheek lening (bulletkrediet):

 

Bij deze hypotheek lening los je niets af van het kapitaal dat je leent. Je betaalt enkel de rente gedurende de looptijd van de lening. En pas op het einde van de looptijd van de lening los je het kapitaal in 1 keer af. Bij de aflossingsvrije hypotheek lening kan je dus uiteraard enkel de intrest die je betaald op die lening inbrengen bij uw belastingsaangifte.

© 2017  Woonkrediet-Gent | Odillon Vanderlindenstraat 16 te 9050 Gentbrugge | Tel. 09 228 24 24 | MEZ nummer : 209119